Hello Orfű!

Óvintézkedéseink

A nyitástól kezdve természetesen mindig az aktuális szabályozásoknak megfelelő módon fogjuk fogadni vendégeinket - jelenleg kempingünk szabadon látogatható, nem szükséges hozzá védettségi igazolvány.

Továbbra is érvényben vannak a tavaly bevezetett szabályozások is:

A HATÓSÁGOK ÁLTAL ELŐÍRT SZABÁLYOZÁSOK

Az Operatív Törzs és a Magyar Turisztikai Ügynökség ajánlását valamint a Nemzeti Népegészségügyi Központ előírásait alapul véve.

  1. 1,5 méter - felfestettük a bejárathoz a megfelelő távolság tartását segítő jelzéseket
  2. a kihelyezett padok és asztalok szintén az előírtaknak megfelelő távolságra vannak egymástól - a 9 hektáros a kempingben szerencsére van lehetőség arra, hogy ne érintkezzenek egymással a vendégek
  3. érintkezésmentes bejelentkezés – recepciós munkatársunk egy üvegfal mögött fogadja az érkezőket
  4. kézfertőtlenítés a bejáratnál – a recepción kihelyeztünk egy automata kézfertőtlenítő készüléket
  5. helyes kézmosás – minden mosdóba kifüggesztettük a megfelelő módon történő kézmosás szabályait bemutató ábrasorozatot

SAJÁT HATÁSKÖRBEN BEVEZETETT INTÉZKEDÉSEK

Az előírásokon túl további öt új szabályt vezettük be, növelve a biztonságérzetet.

  1. kevesebb sátorhely – idén csak minden második parcellát adjuk ki, így a sátrak között sem lesz nehéz tartani a távolságot
  2. emelt óraszámú takarítás – eddig is nagy hangsúlyt fektettünk a tisztaságra, ezentúl még gyakrabban fertőtlenítünk, vírusölő tisztítószerrel
  3. folyékony szappan minden mosdóban – bár egy kempingben ez nem feltétlen megszokott és nem is kötelező
  4. biztonságos mosogatás – a közös használatú konyhába kihelyeztünk mosogatószert és külön kérésre fertőtlenítőszert is biztosítunk
  5. maszk, kesztyű, kézfertőtlenítő – ha otthon maradt vagy elfogyott, a büfében lehet vásárolni

Bemutatkozás

A Pécsi-tó déli végében az orfűi Aquaparktól alig 50 méterre 10 hektárnyi parkosított domboldalon, ismert túraútvonalak közelében található az ország egyik legszebb fekvésű kempingje, amely ebben a csodálatos természeti környezetben az egész településre és a Pécsi-tóra táruló panorámájával méltán vált ismertté. Ez a Panoráma Camping. A kemping vendégeit többszáz sátorhely, 200 kiépített lakókocsihely, 4 hideg-melegvizes közösségi épület, konyha és társalgó várja. A kényelmet jobban kedvelők részére 20 darab 3, illetve 4 férőhelyes fürdőszobás faházban, illetve 10 darab minikabinban tudunk szállást biztosítani.A faházakban hűtőszekrény és kerti bútor is található, valamint a helyszínen kertmozi is üzemel. A terület kiválóan alkalmas különböző rendezvények, táborok lebonyolítására: itt rendezik immáron 12 éve a Fishing on Orfű fesztivált, valamint számos más könnyűzenei programot. Továbbá a kemping sporteseményeknek, így például a Pécs-Orfű félmaratonnak, motoros- és autós találkozóknak is otthont adott már. 

Szolgáltatásaink: 24 órás portaszolgálat (pénztár 8-20 óráig, a pénztár nyitva tartásán túl éjjeliőr engedi be a vendégeket), zárt parkoló, háziállat ingyenesen bevihető, kiépített tűzrakóhelyek, bogrács kölcsönzés, felszerelt konyha, betonos sportpálya, kosárlabda palánkok, kertmozi, turisztikai információ. Diákcsoportok számára igény esetén színvonalas étkezési lehetőséget valamint programszervezést biztosítunk. Vendégeink kedvezményes áron vehetik igénybe a Mecsek Háza barlangtúráit.

500 sátor
200 fa
20 faház
10 minikabin

Orfű

Orfű község Baranya megyében, Pécstől mintegy 14 km-re észak-északnyugati irányban, a Mecsek hegyhát közepén terül el. Orfű varázslatos hangulatát leginkább lankás dombjai és az azok között elhelyezkedő mesterséges tavak adják.

Orfű számos nevezetességgel bír. Az itt pihenők szórakozását, kikapcsolódását és pihenését szabadvízi és kiépített strandok, sportpályák, lovardák, illetve a tavakon horgászati, kajakozási, vitorlázási és csónakázási lehetőség szolgálja.


A község legfőbb nevezetességei között kell említenünk a Malommúzeumot, a Kemencés udvart és Tájházat, a Vízfő forrást, 10 km-es körzetben termálvizes fürdési lehetőség található Magyarhertelenden és Sikondán. Abaligeten cseppkőbarlang és Denevérmúzeum látogatható.

Az orfűi Panoráma Camping a község legnagyobb szállásadója. Tavasztól őszig örömmel látjuk a sátrazás, a lakókocsizás szerelmeseit, de faházakban, vagy akár minikabinokban is megszállhatnak vendégeink.

Galéria

Árak

Faház
Faház
Minikabin
Minikabin
Lakókocsi
Lakókocsi
Sátrazás
Sátrazás
1 főre: 7000 Ft/éj Felnőtt: 3500 Ft/fő/éj Felnőtt: 3000 Ft/fő/éj Felnőtt: 3000 Ft/fő/éj
2 főre: 11000 Ft/éj Diák: 3000 Ft/fő/éj Diák: 2500 Ft/fő/éj Diák: 2500 Ft/fő/éj
3 főre: 14000 Ft/éj Gyerek: 2500 Ft/fő/éj Gyerek: 1500 Ft/fő/éj Gyerek: 1500 Ft/fő/éj
4 főre: 16000 Ft/éj   Lakókocsi: 2500 Ft/éj  
csoport kedvezmény:
(min. 20 fő esetén)
diák: 3500 Ft/fő/éj
csoport kedvezmény:
(min. 20 fő esetén)
diák: 2500 Ft/fő/éj
Az ár saját lakókocsira vonatkozik
és tartalmazza az áramhasználatot
valamint a kémiai helység használatát.
csoport kedvezmény:
(min. 20 fő esetén)
létszámtól függően: 50-99 fő: 2500 Ft, 100-199 fő: 2200 Ft, 200 fő felett: 2000 Ft
egyéni megeggyezés szerint
Vendéglátogatói jegy: 1000 forint/fő/nap - Kisállat behozatala díjtalan - Bank kártyás fizetés lehetséges - SZÉP kártyát elfogadunk -mosatási felár: 500 Ft/fő (egy éjszakás tartózkodás esetén)
Korhatárok: - 3 éves korig: ingyenes - gyerek: 3-7 éves - diák: érvényes diákigazolvánnyal rendelkező személy
Az árak az idegen forgalmi adót (IFA) nem tartalmazzák, ami 350 Ft/ fő/ éj.

Nyitva tartás

Kedves Vendégeink!
Ezúton szeretnénk értesíteni Önöket, hogy kempingünkben június 21-től július 11-ig fesztiválok és azok elő- és utómunkalati zajlanak, ezen idő alatt a kemping mint szálláshely nem üzemel. A recepcióhoz tartozó telefonszám nem elérhető, kérjük emailben (info@panoramacamping.hu) keressenek minket, melyre 48 órán belül válaszolunk.
Megértésüket köszönjük!
 

2022-es nyitvatartási napok:

Április: 29-30.
Május: 1, 6-7-8., 13-14-15., 20-21-22., 27-28-29.
Június: 1-22.
Július: 7-31. 
Augusztus: 1-10., 16-21.NTAK regisztrációs szám: KE20006396

Adatszolgáltatási azonosító: HWGWOVCR

 Foglalás

Foglalását kollégánk munkaidőben tudja visszaigazolni. Köszönjük türelmét!

Elhelyezkedés